Snart kommer jag se ut som en brownie. Löshåret ska ut på onsdag och sen ska vi färga mitt egna hår mörkt. Osäker på hur mörkt men det kommer bli en stor skillnad från idag. Sen åker jag till Rapunzel of Sweden nästa vecka igen och färgar en gång till och sätter i nytt hår. Så kommer vara utan löshår i en vecka vilket ska vara rätt skönt. Kunna tvätta och torka det smidigt osv, men jag föredrar ändå mitt löshår crying 

Comments (2)
EmeliehBästa med att ta ut löshåret är när man kan kamma genom hela hårbotten så det nästan rivs lite hahaha heaven2015-08-31 21:50
Malin BjörkHaha ja det är en skön kändla, men jag har en utredningsborste som kommer ända in, men inte just nu då jag fått världens tova som jag inte får bort :S 2015-08-31 22:51

Idag känner jag bara att jag vill klä mig bekvämt, köpte lite nya leggings på H&M förra veckan som är jättesköna. Man ser hösten i butikerna men det är kul med lite nytt och inte bara stora vida linnen där man ser ut som tält haha. Utbudet i sommar har varit så dåligt, därför har jag nästan inte köpt något i butik. 

Jag har alltid gillat bomulls kläder med stretch som är sköna och framhäver ens kropp, aldrig riktigt gilla stora slappa kläder som inte har någon form, som varit inne nu senaste tiden. Hoppas det ändras snart. 

 HÄR hittar nu dessa 

HÄR hittar ni dessa svarta.

 

Comments (0)

Sorry för dåligt updaterande, inte haft någon ork eller lust att blogga senaste dagarna. Men jag har nog bestämt mig för att inte översätta mina inlägg här längre. Jag tycker det är oerhört tråkigt och svårt och tar sån tid så det förstör det roliga med att blogga, man skriver helst inte långa inlägg automatiskt för man ska översätta allt sen. Sen så gör jag inte reklam för min blogg på insta längre då jag hellre fokuserar på min hemsida, så jag har mest svenska läsare. 

Men jag hoppas ni har en fin helg! Tycker det känns som hösten är på ingång, men det känns härligt ändå :) 

For now i have decided to not translate my blog posts, I find it hard and not so fun because it takes so much time. And I don´t think I have so many readers from other countries. Maybe I continue to translate in the future again. 

Comments (4)
Nicholas whiteThat's a shame as I really enjoy reading them and my Swedish is none-existent!2015-08-29 23:05
Elisabeth12But you should translate your posts, i like reading them so much. I suggest to ask your followers opinion on instagram:)2015-08-30 12:01
MisspiggelinBut use Google translate to read her texts. 2015-08-30 15:33
Läsare Hej! I'm so happy that I understand Swedish since you're not going to translate your posts anymore. I don't understand every word, but I hope I'll get better. Tack för att den fina bloggen! Ha en trevlig vecka :-)2015-08-30 19:50

Trots att det knappt varit någon sommar i år vill jag ha höst nu. Tröttnat på värmen konstigt nog. Jag tror vi kommer få en fin solig höst, hoppas det iaf. 

Nu när det är soligt ute vill man nästan det ska bli fult väder bara för att ha en anledning att stanna inne?! Är jag ensam om det? Vill mest vara hemma och mysa, ta det lugnt, men när det är så fint väder ute blir man nästan stressad att man är inomhus haha.  

Although hardly been any summer this year I want to have autumn now. Tired of the heat strangely. I think we will get a nice sunny autumn, I hope!

Now, when it's sunny outside I wish the weather was bad just to have a reason to stay inside?! Am I alone on this thought? Most want to be at home and cuddle, take it easy, but when it is so nice weather outside becomes almost stressed that Im indoors haha.

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS