Skrev för ett tag sedan att jag skulle göra ett inlägg om saker som stör mig, så tänkte ta upp några punkter :P Kan ju börja med temat sociala medier, då man får stå ut med det ena och andra där bland moraltant träsket, avundsjuka och osäkerhet. 

De enda två sakerna som är negativt med att vara offentlig på sociala medier är först och främst näthatet, och sen alla förväntningar och vridningar folk gör om en utifrån en bild/text. Allt annat är så positivt och kul, är så tacksam för alla fina kommentarer jag får varje dag, tips och stöd. 

Näthat gillar ju såklart ingen, jag hanterar det bättre och bättre, jag är annars en person som lätt går i försvarsläge då jag minsann inte låter något skriva skit till mig, men nu skakar jag lättare av det från mina axlar, inleder sällan en konversation med dessa troll utan antingen blockar jag direkt, eller skriver jag att jag inte behöva avundsjuka personer på min sida och sen blockar. Det är vad nättrollen mest hatar, att inte kunna fortsätta hata och bli ignorerad. Så att bara blocka och gå vidare är alltid det bästa man kan göra, man vet innerst inne vad som är sant och inte. 

En annan sak jag stör mig på är alla de som har dessa förväntningar på en, att man självklart ska svara på alla frågor man får, att jag alltid ska posta varierat där jag inte får ha samma pose 2 gånger på en vecka, att jag måste ge tips om träning hela tiden under mina bilder. Jag får frågor överallt varje dag. Jag får det under alla mina bilder jag postar på instagram, folk skickar via direkt på instagram med massa frågor varje dag, mina två Facebook konton, mina 2 mail adresser, sen från mina kunder. Så folk borde förstå att jag inte kan svara alla frågor, jag är ingen gratis PT som kan ge hur mycket råd som helst för att en har frågor. Men jag svarar så många jag kan, och missförstå mig inte, ställ gärna frågor till mig, maila mig frågor, för jag vill kunna hjälpa. Men att förvänta sig att jag svara på alla dessa mail och kommentarer är helt omöjligt, det skulle ta upp hela min tid och mitt jobb går först och främst till mina PT-kunder som betalat för min tjänst, vilket såklart är en självklarhet. 

Ett exempel var en tjej som hade mailat mig frågor om hur hon ska träna/äta, sen klagade på min instagram att jag är en oseriös pt och om jag inte kan svara mail så varför skulle jag svara mina kunder. Men först och främst, hon ville först få gratis hjälp, och sen förvänta sig jag ska svara på alla frågor. Mitt jobb är ju faktiskt att svara min kunder och alla de som har frågor om mina program. Det är min inkomst och jobb, så alla svar jag ger utöver det gör jag för att vara snäll och vill hjälpa, är ingen självklarhet. 

Så ja, där är lite saker jag stör mig på. Även att folk klagar på de bilder jag postar, vill jag inte posta matbilder varje dag är det mitt beslut. Folk glömmer att det är mitt konto, om man inte gillar flödet, varför klaga? Bara sluta följa och hitta nån bättre wink Man kan aldrig göra alla nöjda tyvärr utan jag kör mitt race och postar det som jag vill helt enkelt :)

 

Bjuder på en magbild, är mest den typen av bilder jag har just nu haha cool

 

 

Comments (0)

Nu är det andra gången på hela helgen jag sitter vid min dator. Alltså inte mycket jobb gjort i helgen. Normalt sitter jag vid datorn varje dag och gör lite jobb, trots det är helg, så är det att vara egen företagare :P Men denna helgen har det inte varit något fokus på jobb, vilket kan vara rätt skönt ibland. 

Så ikväll har jag äntligen fått lite saker gjorda, städat, färgat ögonbrynen och trimmat lite överallt wink Kommer dock inte känna mig som en människa på tisdag, då ska fransförlängningen bort helt då jag fått en reaktion 3 gånger i rad nu. Så det blir vila i iaf 3 månader innan jag testar igen. Saken är att mina ögon är vääldigt små med obefintliga ögonfransar (stubbfransar), så min ögonfransförlängning har varit så skönt att ha för det lyfter ögat lite och få de se större ut. Men jag får leva med mina myrögon :P De finns alltid lösfransar om jag vill känna mig som en människa igen. Samtidigt ska det bli så skönt att vara utan fransarna, kunna gnugga sig över ögonen, kommer kännas som en dröm. Att kunna ta bort sminket på en gång än att pilla med tops efteråt. Så det har sina fördelar att slippa tänka på att man inte ska slita på fransarna. Men till våren/sommaren ska jag på att igen, hoppas verkligen inte jag reagerar då med. 

 

 

Comments (2)
MalinHej. Jag fick också sluta helt med fransar när jag blev gravid. Nu 1,5 år efter förlossningen så reagerar jag fortfarande:( Så surt!2016-02-03 18:10
Malin BjörkSå tråkigt! Du kanske kan testa ett annat lim? Alla har ju detsär ämnet som de flesta reagerar på men i olika mängd. Får se om jag fortsätter reagera sen, håller tummarna :) 2016-02-03 20:11

Tänkte påminna er att rean på mina rumpprogram och kostguide- viktminskning kommer snart ta slut om man hade funderat på att beställa något av de programmen :) . Många går miste om hur mycket man faktiskt kan bygga och forma kroppen genom styrketräning. Det är därför jag tycker den träningsformen är så rolig. T.ex om man bara kör cardio så märker man ju skillnaden främst på konditionen, konditionsträning tränar hjärtat och gör att hjärtat blir starkare och kan ta in mer syre, medans styrketräning mer visar resultat på ens form. Det gör ju cardio också om man går ner i vikt, men man blir inte i närheten av lika fast som med styrketräning. Så en blandning är bra, så man får både styrka i muskler och hjärtat. 

Iallafall, om ni vill ta del av rean så hittar ni min hemsida HÄR, där kan ni läsa detaljerat vad som ingår i programmen och vad de kostar :) 

 

 

Lite gamla bilder jag tog vid Växjösjön. Saknar verkligen mina freddybyxor!! Men de är för tajta just nu runt höften och magen. Dessa byxor och Celsius saknar jag mest just nu, och min träning förstås. Men nu är det inte långt kvar, känns som man varit gravid i en evighet 

 

Comments (4)
AnonymVad andvänder du för tränings skor 2016-01-31 15:15
Malin BjörkNike free run 5.0 :) Supersköna och lätta2016-01-31 21:16
Nicen Så fina byxor. Hur är dom i storlekarna? 2016-02-02 21:18
Malin BjörkDe är lite små i storlek, speciellt denimen :)2016-02-03 20:10

För ett litet tag sedan var jag på en liten gravidplåtning på Evedal. Kul att se bilderna och jag är glad jag har mer bilder på mig och magen denna graviditeten :) Sist blev det mest närbilder på bara magen. Även endel videos har det blivit. Postade nyss en mag video på min instagram @malinbjork om ni vill kika :) 

Idag blir det att äta massa choklad och slappa. Man blir så orkeslös av detta vädret, regnat och blåst i flera dagar nu. Vill bara ha vår!! 

 

30 veckor här 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS