Måndag och vädret är toppen! Hoppas det blir lika fint imorgon för då är det FLYTT som gäller! Förutom flytten är jag så taggad att börja träna och jobba för min drömkropp igen, speciellt nu när man kan få lite glimtar av vår, fortfarande kallt men det är så mycket ljusare ute. Fick hem massa fina kläder från fitnessguru i fredags som jag tänkt visa senare. Nya träningskläder hjälper verkligen ens motivation! Vill bara kunna använda det men gravidmagen måste bort först ;) 

Sen har jag ett bra lager med kosttillskott med alla möjliga smaker! Då blir det enklare att variera sig och jag gillar att testa nya smoothies och snacks med hjälp av proteinpulver som smaksättning. Deras one whey i blåbär smakar underbart och passar superbra i min gröt och även i smoothies. Brukar ha youghurtkvarg/kvarg mixat med frysta bär, frön och proteinpulver. Behöver inte va svårare än så och det smakar supergott! Lär komma upp mer recept senare när jag ändrar min kost igen. Nu blir det mest skit och samma mat hela tiden i stort sett. Så finns inte så mycket att visa där. 

 

Comments (2)
AnonymHej om man har XS i via Brazils tights tror du man kan ha better Bodies tights i XS eller är dom mindre?(du har väll båda):)2016-03-01 18:24
Malin BjörkHej! Jag tycker de är lika i storleken, har XS i båda :) 2016-03-03 10:53

I förrgår var jag hos barnmorskan, och nu ska jag dit varannan vecka. Allt såg bra ut, hon trodde Lennox nästan var fixerad. Fast idag kände jag hicka jättehögt upp på magen, över naveln vilket gjorde mig lite orolig, även endel rörelser långt ner imorse som gjorde ont. Men han sparkar på samma ställe så hoppas verkligen inte han vänder sig mer nu. Är jätteorolig att behöva göra kejsarsnitt, är det sista jag vill. Dels för återhämtningen efteråt och dels för att jag vill gå igenom en vaginal förlossning igen, hur konstigt det än låter så är det en väldigt speciell upplevelse. 

Jag har väldigt ont i fogarna, bäckenbotten, ljumskarna och ryggen nu. Värst är det när man suttit eller legat ner ett tag, vaknar på natten eller ska upp på morgonen. Smärtan i ljumskarna är värst och denna tyngdkänsla. Barnmorskan frågade om jag går promenader vilket jag inte gör och har inte gjort på hela graviditeten. Förra gången pratade vi om det och hon tycker det är viktigt jag försöker gå korta promenader och när jag fortfarande sa att jag inte gör det pga smärtan sa hon det är väldigt viktigt. Men varför är det så viktigt? Jag menar det gör ju svinont och jag får konstanta sammandragningar? Är det verkligen bra då att gå ut och gå när kroppen ger så mycket smärta? Kan kanske gå i 1 minut tills jag måste ta myrsteg och gå fort som en skölpadda, varje steg är tungt och magen knyter ihop sig till en sten där man blir superandfådd. Så frågan är hur viktigt det är att promenera. 

Jag sa att jag rör mig mycket hemma, städar och fixar. Men det borde jag inte göra sa hon. Men vad kan jag då göra om jag inte får städa? Kanske dammsuga och göra tyngre uppgifter inte är så bra, men att plocka in disken, fixa tvätten, dammtorka osv ska man ju kunna göra. Annars kan man ju inte få göra något så tycker det var lite konstigt. Kommer iaf fortsätta städa här hemma och fixa, att sitta i soffan och gå promenader med smärta kan väl inte va så mkt bättre :S 

En annan sak jag tyckte var lite konstigt och obekvämt när jag var på sjukhuset var att när jag skulle lämna urinprov så var den vanliga toan upptagen. Så sa dom att jag kunde lämna det på en annan toa då de hade muggar där (men ingen lucka), så jag fick gå ut i korridoren med min kissmugg och lämna till barnmorskorna. Det sitter behöriga utanför och väntar och tyckte bara det var konstigt och fel på något sätt att man ska gå med sitt kiss i en mugg där. Väldigt privat lixom. Kanske bara jag, men jag är inte så bekväm med att gå med mitt kiss bland folk haha. 

 

Comments (0)

 

Ännu en solig fredag! Sista helgen i huset för på tisdag flyttar vi in i vårt nya hem  Allt är klart hemma förutom att rensa det sista i hallen, sen packar vi resten på måndag. Sen har jag bara vår svarta/gråa soffa kvar att sälja. Så skönt vi har sålt av allt annat! Om den inte säljs så tar mina föräldrar den sålänge så behöver inte känna stress inför att sälja den nu. Fick även hem mina handdukar från Odd Molly igår, superfina och kommer passa perfekt i vårt badrum. Visar de när de är på plats :) 

Iaf så tänkte jag dela med mig av en rabattkod som ger er 15% på alla mina program på min webshop, den är tillgänglig hela helgen och ni anger bara malin15 när ni checkar ut. Jag får många mail om tips och råd vilka program som fungerar bäst och info om dom så tänkte jag skulle skriva om alla mina program här, vilka jag rekommenderar för vem osv. Jag har ju ganska många program för man ska kunna välja det som passar en själv än att köpa ett stort program som har allt och betala massa för något man kanske inte utnyttjar till 100% :) Är lite som att köpa en hel färdig outfit på Nelly men man kanske bara vill ha skorna t.ex. Så här kommer en beskrivning av mina program:

 

Stora kostguiden

Detta är den större versionen av mina kost program och som har mest info och verktyg. Passar de som dels vill räkna kalorier, lära sig mer ingående om kost och hur man fördelar sina kolhydrater, fett och protein. Här får du verktyg för att räkna ut ditt energibehov beroende på din aktivitetsnivå, ålder, kön osv. Så här får du mer kött på benen hur du ska lyckas ligga på ett lagom underskott, överskott eller om du bara vill äta hälsosamt och hålla vikten :)

Kost guide - viktminskning

Detta programmet är mindre än min stora kostguide och är enbart inriktad på viktminskning. Du får samma recept och även här 4 veckors rullande kostschema men är upplagt lite annorlunda och mer kalorisnålt. Så om man vill gå ner i vikt, börja äta hälsosamt och kanske inte vill gå in lika djupt vad gäller energibehov och räkna kalorier rekommenderar jag detta programmet. Man kan fortfarande räkna kalorier och tillslut lär man sig hur mycket kalorier som passar en för att nå sitt mål.

Tränings program GYM och mitt Hemma träningsprogram

Dessa program inkluderar hela kroppen, inklusive rumpa och ben så man behöver inte lägga till mitt rumpprogram. Man får ett fullständigt träningsschema i 3-split. Alltså ett schema där du tränar igenom alla kroppens muskelgrupper fördelat på 3 pass i veckan. Man kan utan problem lägga till fler pass och träna den muskelgrupp man vill utvecklas mer i två gånger i veckan. Så om man vill fokusera extra på t,ex rumpan kan man göra rump/ben passet en extra gång. Båda programmen är lika effektiva, ta det som passar dig bäst, vissa kanske inte kan ta sig till gymmet och då är hemma programmet bättre och vise versa. Ni får även tips och råd för att bibehålla motivationen, hur du bör träna, hur många reps som ger vilka resultat osv. 

Rump program hemma

Mina rumpprogram skiljer sig lite ifrån varandra. Förutom att detta är för hemma träning så har man även en toningdel och även en liten del om kost. Så man får recept och en veckas kostschema för att få ett hum hur man börja tänka kring kosten och hur det kan vara upplagt. Det ger inte en fullständig hjälp vad gäller kost om man inte kan något om det innan man beställer, då rekommenderar jag även något av mina andra kostprogram. Men om man bara vill ha lite inspiration kring kost och få en inblick på vad som är viktigt kring kosten kan man vänta med att beställa ett större kostprogram. Toningdelen är för de som vill gå ner i vikt/fett där man använder sin kroppsvikt med intervall övningar. Vill man bygga muskler/volym krävs ett överskott och då kan man inte gå ner i vikt. Så vill man bygga en större rumpa, kan man inte fokusera på att samtidigt gå ner i vikt. Men tung styrketräning rekommenderar jag alltid då det hjälper din fettförbränning och att bibehålla din muskelmassa. Så toningdelen är inget man måste göra. Man kan också göra båda samtidigt (uppdelat på olika dagar) där man har som mål att gå ner i vikt och samtidigt kör styrketräning för att bibehålla dina muskler. 

Rump program GYM

Här får ni två olika upplägg på träningsschema för ben och rumpa. Man kan antingen köra passen varannan gång, eller byta ut efter några veckor/månader. Just för att få variation i din träning. Eller byter man ut övningar själv med de som ingår i programmet. Kanske man inte gillar en specifik övning, då är det inga problem att byta ut den mot en annan, eller lägga till om man vill det. Finns även bilder som visar vart alla övningar tränar för muskel. Så det gör det lättare att byta ut en övning som tränar samma del på benen/rumpan. Sen får man alltid tips och råd om hur man bör träna, info om reps, tip för motivation i alla mina träningsprogram. Och även här är det viktigt man ligger på ett överskott om man har som mål att bygga volym. Vill man tona rumpan och få ett litet lyft så kan man ligga på ett underskott. Men just att få en större rumpa är väldigt svårt på ett underskott. För du lär gå ner i fett även på rumpan vilket gör den mindre. Den lär bli fastare och kan ändra form, men inte bli större. 

Hur jag kom i form

Detta programmet gjorde jag för jag får så många frågor om hur jag lyckades gå ner i vikt och komma i form såpass fort efter graviditeten. Så här har jag sammanfattat allting från graviditet till jag nådde min drömkropp. Med bilder och hur jag gick tillväga. Ett kostschema med recept på hur jag åt och hur jag bibehöll min motivation och vad som fick mig att fortsätta. Kosten är ganska begränsad då jag åt i stort sett likadant varje vecka, målen skiljde sig kanske då och då men det var denna kosten jag hade i det stora hela under min viktnegång. Så om man vill ha mycket variation i kost och mycket hjälp vad gäller det rekommenderar jag mina kostprogram. Men vill man veta hur jag gick tillväga och testa göra likadant så rekommenderar jag er att testa detta programmet. Sen behöver man även köpa till ett träningsprogram om man behöver hjälp med ett upplägg. Men det står hur ofta jag tränade, hur mitt träningsupplägg såg ut osv. Så detta programmet är för de som vill ha en boost på att komma i form, få bra tips på kalorisnål mat som garanterat gör att man går ner i vikt (sålänge man inte överäter), och få motivation. 

 

HÄR hittar ni min webshop och glöm inte ni får 15% rabatt med koden malin15  Om ni vill ändra till SEK så hittar ni en valutaomvandlare längst ner under produkterna om ni surfar via en dator, via mobil hittar ni omvandlaren höger om produkterna :) Sen om ni har problem med att få igenom betalningen kan ni maila mig på malin-ptonline@hotmail.com då det varit endel som blivit nekade av någon konstig anledning. 

 

Jag efter Vincent var född

 

 

Comments (0)

Idag så mätte jag mig över hela kroppen. Jag har ju mått från förra graviditeten i vecka 35 så tänkte det vore kul att jämföra med denna graviditeten. Måtten var väldigt lika med är något större denna gången. Konstigt när man var mycket mer vältränad innan jag blev gravid och jag har rört på mig mer denna gången. Men jag är glad det inte skiljer så mycket. 

Här är skillnaden i mått från första graviditeten och idag:

Överarm: +2cm

Över brösten: +2cm

Midja: +1cm

Magen: 0

Rumpa: +5cm

Låret: +3cm

 

Gravid i vecka 35 med Vincent

Gravid nu :) 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS