Ibland kan jag sakna mitt ljusa hår men samtidigt trivs jag väldigt bra i mitt mörka hår. Nästa gång hade jag velat göra något annat, kanske lite ljusare slingor eller något. Jag brukar oftast locka det, då får man mer liv i det och lockarna håller länge när man har löshår. Sen har ju Rapunzel of Sweden en nyhet med ombre hår så botten är mörk vilket jag tycker är superbra! Sist fick man ju ha blont hår i min mörka botten och då hade han ljusa fästen i det mörka, så detta nya ombre håret ska jag definitivt testa nästa gång. Kan bara hålla tummarna de gör de i 60cm också :) HÄR hittar ni deras europeiska hår som jag använder. Har du tunt hår och kommer från Europa så välj europeiskt hår. Jag har testat både indiskt och asiatiskt men det går helt enkelt inte ha i vårt tunna europeiska hår och kommer att trassla. Så tänk på det när du sätter in löshår :) Kommer boka en tid efter Grekland och fixa mitt hår igen :) Jag har gjort det i flera år nu hos Rapunzel of Sweden i malmö. Superduktiga och trevliga! Man blir alltid väl omhändertagen där! HÄR har ni en länk till deras hemsida där de även säljer hårprodukter, löshår och man kan boka tid på någon av deras salonger :) 

 

 

Comments (2)
Victoria Hej Malin :) älskar din blogg och din fitness resa efter bebisen. Jag jobbar också på att få bort mamma kroppen efter ha fött min dotter som är ungefär 1 månad yngre än din. Jag har några fråger, ammar du lenox? När har du planer på stt sluta? Vad har han för sovrutiner :). <32016-07-31 20:42
Malin BjörkHej! Tack vad kul att höra! :) Nej jag ammar han inte :) Han sover hela nätterna och brukar äta en gång på natten :)2016-08-02 16:12

Det finns så många olika kosttillskott där ute, de flesta gör samma sak men det gäller att hitta de som man tycker smakar gott. Det är ju inte så kul att tillsätta t.ex proteinpulver som jag gör i maten om man inte gillar smaken. Jag lägger främst proteinpulver i min smoothies, pannkakor, gröt, proteinbollar för att det gör det mycket godare, sen är det ett stort plus att jag får i mig extra protein. Som ni alla vet så använder jag alla mina kosttillskott från fitnessguru. Jag har inget behov av att blanda olika märken då jag tycker alla deras olika kosttillskott gör vad de ska och smakar bra. 

Jag har använt mig av fitnessgurus produkter i några år och jag har aldrig känt att jag tröttnat på det. Sen har de såpass många smaker att välja på. Är man osäker på vilken smak man vill ta så har de portionspåsar i de flesta kosttillskotten. HÄR hittar ni alla deras olika portionspåsar om man bara vill testa en smak eller om man vill ha en specifik smak till någon man ska baka osv. 

 

ca 2 år sedan

Comments (0)

Idag är vädret lite bättre på Öland och jag har lite mer energi. Så jag började dagen med en powerwalk på 45 minuter till havet och sen lite coreövningar. Snart kommer min familj hit så idag blir det nog endel onyttigheter  

Senare kommer jag posta en före och efterbild med denna posen, tog en i likadan pose 4-5 dagar efter förlossningen. Jag märker att min definition på musklerna börjar komma tillbaka, speciellt armarna och ryggen. Magen och benen har en bit kvar. Ha en fin dag allihop! Blir inte så mycket bloggande då jag i princip måste gå ut på vägen med datorn för att kunna ladda upp en bild :)  

 

Comments (0)

Igår kväll kom vi fram till Öland. Vädret är lite växlande men det är iaf varmt. Imorgon kommer mina föräldrar och lillebror hit så vi kommer fira min födelsedag och åka till Öland djurpark på söndag.  

Har mått sådär idag och igår, varit så himla trött och nedstämd, irriterad. Misstänker det dels kan bero på minispiralen jag satte i för en månad sen, kanske är nu jag har min mens för nu vet jag inte längre när jag har mens för jag har haft det ständigt sen jag satte i den, vilket är väldigt jobbigt. Men fortsätter det såhär tar jag ut den. Om jag mår sämre eller om man får biverkningar tycker inte jag preventivmedel i form av hormoner är värt det. Jag tänker inte låta min kropp må dåligt fysiskt eller psykiskt för ett preventivmedel när det finns kondom. S´Jag mår jättedåligt när jag har humörsvängningar, verkligen i botten och allt känns dåligt i princip, nästan som man blir deprimerad när man får mens, så borde det inte vara.  Hoppas det beror på hormoner och inget annat och att jag får tillbaka min energi. 

 

Comments (2)
MJFinns ju kopparspiral oxå och då slipper du ju alla extra hormoner :) 2016-07-31 19:07
Malin BjörkHej! Har läst lite om det men den kan också ge ökade blödningar, det är nästan de värsta :S 2016-08-02 16:09
0 av 1
OPTIONS