Nu sitter man här och kan äntligen ta det lugnt en liten stund, har nyss tränat och ätit, innan det målade jag resten av väggarna i köket och ska måla andra omgången snart. Sen träffade jag en tjej med sin dotter idag som var på fika, supermysigt. 

Hade typ blackout på gymmet och visste inte riktigt vad jag skulle köra, men det blev ett helt okey pass. Måste förbereda mer vilka övningar jag ska göra innan :)

Lägger upp några bilder jag tog igår med vagnen, gillar faktiskt denna Crescent vagnen bättre än Stokke crusi nu då den är mer lättkörd, tar mindre plats i bilen och Lennox ligger väldigt bra i den. Stocken går tyvärr inte använda på hösten och tror inte det går i blötsnö heller, förstår inte varför man inte kan ta bort skyddet över hjulen, kommer inte riskera att få släpa hem vagnen med Lennox i mer iaf. Så det var en väldigt stor diss på en sån dyr vagn som Stokke, så välj aldrig en vagn med hjulskydd om ni inte bara vill kunna använda den på sommaren. 

 

Älskar min jacka, men hade önskat jag tog storlek 32, den var faktiskt lite stor i modellen, medans min mamma sa den var liten i modellen och fick gå upp 2 storlekar :P Men hon har den korta varianten. Är rockandblue för de som undrar. Fått flera anklagelser hur jag kan bära äkta päls, men jag bär alltid fuskpäls vilket vissa glömt att det finns. Skulle inte känna mig bekväm med ett dött torterat djur runt huvudet  Skickade tom hem denna jackan med äkta päls som de skickade fel. Trots jag hade fått en dyrare jacka för samma pris som denna och med snyggare päls så väljer jag ändå fuskpäls alla gånger. Sen är jag inte perfekt, men jag gör iaf val som känns bra och om alla kunde göra något vore det superbra. T.ex att ha någon vegetarisk dag i veckan, välja smink som inte är testade på djur osv. Att utesluta en grej är bättre än inget och tyvärr är det oftast vi som redan gjort val för djuren som får mest kritik och förväntas vara perfekta inom alla områden bara för vi utesluter vissa grejer. Typ, hur kan du köpa skinn om du inte äter kött? Varför dricker du mjölk? Man blir lätt ifrågasatt för minsta grej som har med djurindustrin att göra om man gjort andra val som gynnar djuren. För vissa ska man antingen vara 100% perfekt eller inte göra något. Men jag gör val hela tiden som gynnar djuren. Jag utesluter mer och mer inom djurindustrin, men det är inte lätt att utesluta allt på en gång. Jag slutade äta kött för 6 år sedan, nu äter jag inte längre fisk. Jag äter inget med löpe i, köper ingen riktig päls eller sminkborstar, lösögonfransar med päls, jag föredrar fuskskinn men ibland köper jag skinn, jag försöker köpa mer sojamjölk/havremjölk. Så jag känner jag gör ganska många bra val redan men jag är inte perfekt och att vara det är väldigt svårt när samhället i stort sett är uppbyggt av djurindustrin, du kan knappa köpa något som inte påverkat något djur på något sätt. Men en medvetenhet kring detta och val man kan göra tycker jag är bra, sen är det upp till var och en vilka val man vill göra. Men jag kan faktiskt inte förstå de som faktiskt köper äkta päls, de är ofta flådda levande eller torterade för att dekorera ett klädesplagg, varför köper man det när man vet detta och när det finns snygga fuskpälsar? Men i slutändan är det upp till var och en.

 

 

Comments (1)
MelindaHej! Du har en åkpåse till Lennox väl? Undrar då hur mycket kläder ska man ha på bebisar när man har åkpåse? Är första barnet :) Kram2016-12-06 09:14

Köpte en till snöspray och sprayade på granen, allt hade nästan ramlat av sen jag råkade välta den några gånger :P Men nu känns den mycket bättre, älskar frostiga granar! Ska försöka klippa ihop en video i veckan där jag visar vår nedervåning. Vi har även pratat om att isolera vårt uterum så vi kan använda den ytan på vintern, och sommaren med för den delen för det blir en bastu där ute, isolering hjälper att även inte ta in för mycket värme. Isåfall blir det spotlights i taket, kanske ljusgrått kakel eller varför inte marmor ;) Skulle iaf vara så kul och skönt att ha den ytan också, tänk vilket underbart lekrum för barnen vintertid cool Jag gillar att lägga ner pengar på vårt boende, för man vinner alltid på det när man säljer, sen älskar jag känslan när man känner sig tillfreds med sitt hem. 

 

Comments (0)

Inlägget innehåller adlinks.

Denna morgonen började med ett BVC besök hemma hos oss, Lennox väger nu drygt 10 kilo, vilken stor kille redan! Pratade hela tiden och hade mycket att berätta  Nu blir det jobb och jag får se om jag tränar sen, känt mig lite småsjuk igen, träningsvärk över hela kroppen och kroppen känns svag.

Många frågar även mig hur jag gör med mitt hår när jag tränar så ofta, om jag duschar det varje dag och om det är jobbigt med långt hår när man tränar ofta.Och det är faktiskt inga problem alls, sätter alltid upp det i en tofs eller uppsatt fläta. Svettas inte så mycket i hårbotten och jag tvättar håret 2 gånger i veckan. Man ska helst inte tvätta håret för ofta då det då blir fettigare fortare och antar det även torkar ut håret mer. Sen är det viktigt med bra hårprodukter. Innan använde jag Lanza men jag tycker inte den känns så bra längre och speciellt inte i löshåret, så jag kör alltid med Rapunzel os Swedens egna som är anpassade till löshår. Mitt hår och även löshår blir väldigt lent och glansigt, även nu efter jag haft det i 3 månader. Så jag tar schampoo och balsam och sen tar jag alltid deras hår hårolja innan jag borstar det. Även ibland när det är torrt och jag vill ha extra glans och fukt. HÄR hittar ni deras hårvårdsprodukter och de luktar fantastiskt! Sen använder jag även deras heat spray och mest för att det luktar så gott, som godis! Så det får mitt hår att även lukta gott men skyddar även mot värme. HÄR hittar ni det. 

I december ska jag fixa nytt hår igen, innan julafton så jag känner mig extra fräsch och fin. Om ni vill boka tid inför jul så passa på att göra det då det brukar vara högsäsong innan jul :) 

 

 

Comments (0)

Wohoo idag har jag en riktigt stor rea på min hemsida, nämligen hela 35% rabatt!! Störst någonsin, men gäller bara idag! Använd bara koden cybermonday och 35% rabatt dras av från din orderkiss Som jag skrivit tidigare, den bästa investeringen är i sig själv och sin hälsa. Känslan när man är nöjd med sin kropp och mår bra är värt mer än alla prylar som finns enligt mig. Är så glad att folk förstår vad jag vill få ut av mina program, alltså göra så att man kan bli självständig vad gäller kost och träning och inte måste vara beroende av en PT. Du får kunskapen och verktygen (stora kostguiden om man vill beräkna sitt energibehov osv) vilket gör att du själv kan lägga upp din kost eller träning när du längre inte vill följa mina scheman, för man kommer tröttna och du får övningar att byta ut med och kunskapen på hur du ska tänka. För vad händer om man inte har någon kunskap om träning, anlitar en PT i 3 månader och sen står där själv utan några scheman? Får du veta ditt energibehov? Får du kunskap om varför träningen läggs upp på detta sätt? Om man frågar sin PT mkt när man väl har anlitat denna personen så får man mer kött på benen och det rekommenderar jag alla, så man klara sig på egen hand sen :) Men iaf, så får du den kunskap som behövs för en betydligt billigare peng än om man skulle anlita en PT eller köpa skräddarsydda program, då får man lägga på en nolla i summan. Så det är de personer som kanske inte har råd att ha en PT, kanske hellre tränar hemma osv. Sen svara jag alla frågor med kort varsel och finns inte bara tillgänglig en viss tid utan man är alltid välkommen att maila mig frågor gällande sitt program  

HÄR hittar ni min hemsida och ni kan maila mig på: support@fitnessmom.se om ni har några frågor. 

 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS