Igår lanserade jag äntligen mitt rumpprogram för hemma. Är alltid lika kul att lansera något man jobbat länge med och ni som lagt till mig på snapchat har nog sett hur många kvällar jag suttit med detta wink Väldigt kul är det och jag har börjat med mitt rumpprogram för gym. Eftersom jag vill att mina kunder ska få det bästa så får de även de uppdaterade programmen gratis, jag hade kunnat ta betalt och det är de som tänkt köpa de uppdaterade men det känns fel när infon och många övningar är samma. 

Igår fick jag försäljningsrekord igen, andra gången denna veckan och jag är så glad av all positiv respons jag fick för mitt nya rumpprogram  Det kommer vara samma färgtema, layout i alla träningsprogram, förutom gym versionerna som kommer plåtas på gymmet. Funderar att ha en mer mörkare råare bakgrund eller kanske mer grått då gymmet är väldigt grått. Får se. Men jag är verkligen jätte tacksam att så många vill ha just min hjälp och jag gör allt jag kan för att ni får den hjälp ni behöver  Ska även trycka upp lite kläder med min loga, så ska köpa lite basic kläder och skicka cool

 

Här är lite printscreens från mitt rumpprogram för hemma.  Ni hittar min hemsida → HÄR där ni kan läsa mer om mina program. 

 

Såhär är respektive övning upplagt med bild, beskrivning och tips på hur man aktiverar rumpan bäst/vad man ska tänka på sen får man träningsscheman att följa med reps/set för olika veckor. Och nu ser jag att jag la fel bild över den andra så stolsbenet täcks, aja, bara man ser övningen tydligt laugh

 

Comments (0)

Nu har jag använt och testat i stort sett alla fitnessgurus produkter och jag har använt dom i flera år. Jag är ambassadör för detta företag och jag har alltid älskat deras produkter! Att jag gillar produkterna jag är ambassadör för är väldigt viktigt för mig och jag har inte ens tröttnat på deras kosttillskott trots att de används varje dag. Det finns också så många smaker att välja på och det är smidigt att variera sig. 

En produkt jag tänkt skriva om är deras one meal som jag dricker ibland. Jag rekommenderar alltid riktig mat före måltidsersättare, men om man som mig har mycket att göra och inte hinner laga mat och bara vill ta något smidig så tar jag en one meal, men jag äter då kanske senare istället. Det är bättre än att hoppa över måltider helt och man kan även ersätta sitt mellanmål med det. Det händer ofta att jag har mycket att göra och vill passa på att jobba när Lennpx sover, då brukar jag fort slänga i mig en one meal om jag är hungrig. Men jag dricker det inte varje dag utan bara när jag helt enkelt inte har tid/ork att laga mat. 

Favoritsmaken är Double chocolate och såg nu de har 20% rabatt på den, ni kan läsa mer om deras one meal HÄR

 

Här var ett typiskt tillfälle som jag dricker one meal, när jag tar kort till olika saker, som faktiskt tar väldigt lång tid, då vill jag inte avbryta allt med att laga mat för tiden är knapp när Lennox sover, man vet aldrig när han vaknar :D 

Comments (0)

Fått massa motivation att filma på gymmet. Det känns även lättare då jag slutat bry mig om det är folk där eller inte, sålänge jag inte filmar andra. Innan var jag alltid stressad att passa på att filma när det var tomt. 

Ska redigera ihop en längre video till min Youtube kanal från förra veckan men här kommer iaf en video jag postade igår. Men nu är min nya mac också full i hårddisken trots jag knappt har saker datorn, vad är det för fel på MAC? Denna dator ska ha mycket mer utrymme men den blev full direkt. Så less då jag igen måste rensa och radera massa för varje video jag ska redigera eller bilder jag ska föra över.. Har en extern hårddisk men det verkar ju inte hjälpa. 

Igår vilade jag från gymmet, var så trött och det blev så sent, var även så irriterad och nere, säkert för att mensen ska komma. Går typ in i en depression varje gång känns det som. Livet känns surt och man har olust till allt. Men jag vet att jag inte behöver vara nere och har många saker att vara glad över, sån tur är går det över rätt fort  Det är iaf bättre nu än när jag tog p piller innan Vincent föddes, då hade jag humörsvängningar hela tiden. Nu har jag minispiral och fungerar mycket bättre (på tal om annat). wink

 

 

Comments (0)

Dessa ryggövningar är några jag gör under varje ryggpass. Älskar göra chins och använda hela kroppen, använder just nu gummiband men målet är att klara utan, som jag aldrig lyckats med innan. Även latsdrag är en annan favorit, älskar kontakten jag får av den övningen. 

Ni kanske märker att kvalitén är bättre i denna videon, och det är för att jag filmat med min kamera, som jag bara kommer filma på gymmet med framöver. Blir så mycket bättre bild och man kan ställa in ljuset osv. Idag filmade jag mer ryggövningar, har även filmer från några rumpövningar jag ska redigera. Så mer videos kommer komma upp.

Glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal för mer  → HÄR

Jag känner mig mer bekväm nu att filma mig själv på gymmet. Innan gjorde jag det bara när det inte var några i närheten, och då blir det inte mycket videos. Men jag vill inte mitt jobb där jag ska uppdatera mina sociala medier ska påverkas för det är några på gymmet. På mitt nya gym är det oftast lugnare och mindre folk, idag bara två andra så jag filmade på, satte kameran på olika platser osv. De undrar säkert varför jag filmar haha men jag orkar inte bry mig längre. Jag vill bara få till bra filmer till er. Tänkte även trycka kläder där det står personlig tränare och min loga, känns som en kul idé och då kanske även fler får mer förståelse över mina filmer. 

 

 

Comments (6)
Johanna Wow that body... Varifrån är träningtightsen? Ser så bekväma ut!2017-03-27 05:45
Malin BjörkTack! De är från celestialbodiez.com. Mina favoriter just nu :D2017-03-27 08:10
ThereseMinns du vad du fick betala för tull och frakt från celestial? Varit sugen på att beställa därifrån länge men avstått för jag vart rädd att tull och frakt ska gå på alldeles för mycket. Kram2017-03-27 12:32
Malin BjörkHar ej fått tull men det går aldrig veta, allt du köper från usa kan ge tull vad jag vet om du kommer upp till en viss summa. Men frakten är rätt dyr, tror den är 20 USD. Sök även på coupon code på google till celestial, man brukar hitta rabattkoder :) 2017-03-27 20:37
MelindaHur länge kommer du ha rabattkoden som du har just nu? 2017-03-28 10:51
Malin BjörkSista dagen är imorgon :) 2017-03-28 20:29
0 av 1
OPTIONS