Idag har jag haft ett toppenbra pass på gymmet! Nu är jag glad om jag orkar träna i 1 timme, brukar oftast bli kortare efter Lennox föddes. Men alla pass räknas och det är snarare kvaliteten än kvantiteten som är viktig. Fokusera hellre på att utföra de övningar du gör korrekt där du använder utmanande vikter än hastar igenom övningen med lättare vikter som inte är så jobbiga för dig. Det kommer bryta ner dina muskler mer än om du lallar runt och gör många övningar. 

En annan grej är att försöka hinna träna alla muskelgrupper minst en gång i veckan, gärna 2. Hinner du bara träna 2 pass rekommenderar jag antingen ett överkroppspass och sen ett underkroppspass eller två helkroppspass med fokus på basövningar. 

En av de allra viktigaste punkterna är att få i dig tillräckligt med protein. Inte så roligt om man tar i på gymmet och sen får negativ effekt istället pga kosten. Även kolhydrater är viktigt för återhämtningen men protein är den viktigaste biten för återhämtningen av musklerna. Är du osäker om du får i dig tillräckligt rekommenderar jag att du räknar dina kalorier och makros, har du svårt för att få i dig tillräckligt är kosttillskott i form av proteinpulver eller proteinshake guld värt. Eller om du bara vill få i dig något smidigt och gott efter träning. Såklart rekommenderar jag fitnessgurus produkter som jag själv använt i några år nu. Med tanke på att jag är vegetarian och har svårt att få i mig protein så räddar mina kosttillskott mig, annars hade jag nog inte kunnat bygga så pass mycket muskler då proteinintaget blivit för lågt. Så deras kosttillskott ger mig vad jag behöver utöver min kost. De produkterna jag använder dagligen är → denna proteindryck och deras One Whey proteinpulver. Ibland unnar jag mig en proteinbar men är inget måste att ha hemma, snarare något lyxigt jag gärna tar när jag blir sugen eller som ett mellanmål. Aminosyrorna dricker jag under varje träningspass och minns inte när jag var utan dom, säkert 4 år sedan. Så jag kan inte riktigt vara utan mina kosttillskott  De är ju även väldigt goda och samtidigt ger mig detdär extra som jag behöver per dag. 

 

 

I samarbete med fitnessguru

Comments (2)
SaraHej Malin! Nu ska vi se om jag kan formulera min fråga så att man förstår den. Om jag har ett dagligt kaloribehov på 2000 och istället äter 1500 om dagen. Då går jag ner ca 0,5kg/vecka. Men om jag oxå tränar och blir av med 500 kalorier till någon dag, bör jag då äta 500 kalorier till de dagar jag tränar? Hoppas du förstod :) Tack!2017-07-31 00:13
Malin BjörkHej! Beror helt på hur du beräknat ditt dagliga behov. Man brukar räkna med all aktivitet per vecka och även då träningen så då ska du inte räkna om ifall du tränar. Om det inte är inräknat behöver du då äta mer :) 2017-08-01 21:15

I samarbete med Belissas

Nu har jag använt lite olika produkter från Belissas som ska göra tänderna vitare ett tag, och jag gillar allihop och jag tar den metod som jag har tid med just då. T.ex deras kolpulver är väldigt smidigt och man är klar efter några minuter, man kan även både borsta med pulvret och köra med lampan och gel efteråt för ännu bättre effekt. Sen har de även strips som man sätter på tänderna och låter sitta en stund. 

Jag har chansen att ge er hela 50% rabatt på deras Be-White Starter kit, ni hittar den HÄR där ni kan läsa mer om det. 

Jag tänkte jag skulle visa steg för steg hur man gör med lampan och gelen, det är väldigt smidigt och man kan göra andra saker under tiden. 

 

 

Först måste du borsta tänderna, sedan applicerar du gelen på tänderna, därefter placerar du deras gummiskena uppe och nere. 

 

Därefter använder du deras laserlampa för snabbare blekning. Låt sitta i 20-40 minuter, gärna varje dag tills önskat resultat. 

Comments (0)

Igår fyllde jag hela 29 år, nästa år 30 vilket känns lite overkligt, ibland undrar man var dessa 10 senaste åren tagit vägen :P Vi firade dagen med att äta ute med min familj och i augusti har Danny bokat en kropps och ansiktsbehandling, som jag längtar till den! Jag har aldrig gått på några ordentliga behandlingar innan så det ser jag fram emot. Varit så stressad de senaste månaderna, så nu börjar man ser fram emot de vanliga rutinerna. Denna sommaren har verkligen varit usel, sitter nu här och lyssnar på regnet. Så får se hur det blir med Öland nästa vecka. 

Snart blir det serietittande med Danny, får se när barnen vill sova idag, de har börjat lägga sig så sent nu när de är lediga, eller Vincent iaf som gärna sover lite längre på mornarna. 

 

Har linser här om ni undrar varför jag ser annorlunda ut surprise Detta har jag inte för jag inte gillar min egna ögonfärg, jag älskar min ögonfärg, men jag tycker det är kul att testa lite nytt, är precis som att testa nytt i sminkväg. Eftersom flera "klagar" på linserna osv osv. 

Comments (0)

I samarbete med Sudiosweden

 

Nu har jag äntligen fått chansen att testa dessa in-ear hörlurar från SUDIO som är designade för en aktiv livsstil. De har nämligen en vinge som gör att de verkligen sitter på plats. Jag älskar dessa och är helt ärligt de enda som sitter där de ska och som inte gör ont efter ett tag. Jag kan lätt få värk i örat efter ett tag när jag har vanliga ploppar, därför jag alltid använder Sudios Regent hörlurar som är väldigt sköna med bra ljud, men nu kör jag på dessa som kallas TRE istället då det inte blir lika klumpigt när man tränar. Kan varmt rekommendera dom! De har 8 timmars batteritid så för mig håller de någon vecka innan jag behöver ladda dom. 

Något jag aldrig kommer gå tillbaka till är dessa hörlurar rmed sladd, eller jag kan inte använda såna då jag har iPhone 7 plus vilket gör att jag isåfall måste hålla mobilen hela tiden. Alla hörlurar från Sudio har bluetooth. 

Sudio hörlurar är perfekta vid träning! cool Jag har nu chansen att ge er 15% rabatt på deras hörlurar, ange bara koden fitnessmom15 cool

 

Som ni ser på bilden så sitter vingen inne i örat, den är supermjuk och elastisk så man känner inte av vingen alls! 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS