I samarbete med fitnessguru

Nu sitter jag här med både morgonrock och filtar för att det plötsligt börjat bli så kallt ute laugh Idag passade jag på att träna på förmiddagen, så skönt att ha det avklarat och kan fokusera på annat under dagen. Just nu är det lite lugnare på jobbfronten och kan fokusera extra mycket på min träning och kost. Måste även lägga en beställning hos fitnessguru, deras produkter används som smör här hemma och det har det alltid gjortcool Även Danny dricker deras protein drycker på jobbet varje dag, dricker proteinshakes och har deras one Whey till gröten/kvargen. 

Jag får säkert i mig 30-40 gram protein från kosttillskott, så cirka 1/3 av dagsbehovet. Utan kosttillskott hade jag inte kommit upp i en tillräcklig mängd så proteinpulver är en väldigt viktig del i mina resultat. 

 

 

Comments (0)

Nu är det cirka 10 veckor kvar!! tills vi flyttar in till vårt hus. Längtar som bara den och kan inte riktigt förstå att vi ska flytta ifrån vår bostadsrätt då vi inte bott här så länge. Men jag längtar verkligen, speciellt efter en större yta som är vårt största problem idag, två härjande ungar och en galen hund på 55 kvm går inte, vi bor på 110 kvm men vi är sällan på övervåningen på dagarna, och om vi är det så är alltid någon av oss uppe då pojkarna kan hitta på mycket hyss där annars laugh

Jag försöker vänta med att köpa möbler och liknande, men lite småprylar som jag vet kommer passa där har jag fixat, förutom Vincents säng, Lennox kommer ta hans nuvarande säng senare så en till säng hade ändå behövt :P 

Vi (jag) kommer köra på samma "tema" med ljusa möbler men absolut ingen ljus soffa då den är så smutsig nu. Så en ny mörkare soffgrupp kommer inhandlas, sen lite spegelmöbler, kristall och silver dekorationer och ljuskronor. Är väl det som blir mitt tema då jag har det idag i stort sett. Sen blir det spännande att inreda mitt kontor som kommer vara ett rätt stort rum på övervåningen. Ska vara databord och sminkbord där inne iaf där jag ska ha allt som har med mitt företag att göra cool 

 

 

 

Beställde två av dessa barstolar idag cool

En bild mot köket och hallen, framöver hade jag velat byta den svarta skivan i köket och gärna ha kanske svarta kylskåp, tycker den vita färgen skär sig mot luckorna. Samtidigt väldigt onödigt att byta då de nästan är helt nya. 

I vardagsrummet kommer vi sänka taket vid kanterna och sätta in spotlight runt hela rummet

Huvudentrén. Blir nog en sittpall och sen en spegelvägg här. Skönt att vi har en groventré så hålls det alltid rent och städat här. 

Glad vi har en hörnromt, och inte bor supertätt till nästa granne då vi har en stor trädgård. Nybyggda hus brukar annars ligga väldigt tätt intill andra hus. Häcken kommer bli 1.5-2m hög så mindre insyn senare 

Comments (1)
Emelie Hej! Vars är den där lampan och ljusstakarna ifrån? Tyckte dom var så himla fina och skulle gärna vilja köpa dom själv! Mvh emelie 2018-06-05 21:11

I samarbete med fitnessguru.

Hej alla! 

Just nu sitter jag med en one whey protein shake från fitnessguru då jag var lite slarvig denna morgonen med proteinet. Så då brukar jag dricka en extra sån shake för att fylla på mitt proteinintag. Sen är det så smidigt att bara ta en färdig shake från kylskåpet! Snart ska jag iväg och handla lite presenter och fixa naglarna sen är det äntligen helg! 

Men för att återgå till de kosttillskott som jag använder så tycker jag det är viktigt att det är smidigt att använda och just kosttillskott gör allt mycket lättare (och godare).  Känner du att du behöver få i dig protein på ett lätt och fort sätt så är det perfekt att ha proteinpulver eller dessa shakes till hands. Det gör det lättare, iaf för  mig, att få i mig tillräckligt med protein och det gör mina mål godare då jag inte använder socker i gröten osv, utan jag tar proteinpulver som smaksättare! Och det bästa av allt är att det inte smakar konstgjort och att det faktiskt förhöjer smaken i gröt, smoothies, pannkakor, proteinbollar osv. 

Den smaken jag alltid rekommenderar är One whey Strawberry white chocolate just för att jag gillar den smaken bäst av alla smaker och den är så god i min gröt och smoothies. Men alla har ju olika favoriter vad gäller smaker indecision

 

 

Comments (0)

Hej allihopa! 

Idag ska jag försöka bli klar med min veganska guide. Det blir så utdraget då man har tusen andra saker att göra samtidigt men det ska bli så kul att lansera detta programmet! Sen tar det extra tid också då jag gör allt helt själv, allt ifrån layout, fotar bilder och text. Förutom i träningsprogrammen där jag anlitar fotograf sen har jag en annan som hjälper mig med översättningen så det blir rätt. 

Igår hade jag en väldigt bra deal på mina nya paket som jag lagt in på min hemsida där du får ett kost-och träningsprogram för 1233kr istället för 1464kr, så du sparar 15% rabatt, och igår hade jag 35% rabatt på allt, även paketen vilket ger ett pris på 802kr, alltså en väldigt bra deal som väldigt många uppskattade då man nästan fick ett program gratis. Anledningen att jag även inkluderade rabatten i mina paket och hade så hög rabatt var för att jag ville hjälpa fler än 1 person i min giveaway. Nästan 900 personer skickade långa beskrivningar hur dåligt de mår över sin kropp, inte har råd med ett program och inte vet hur det ska göra för att nå sina mål i min tävling där jag gav ett valfritt program till en följare. 

Fick en rolig kommentar att jag alltid har rean och undrar om det är för det går dåligt, en riktig bitter kommentar. Men nej mitt företag går sjukt bra, har tredubblats i omsättning bara detta året. Att folk måste klaga på allt man gör, t.o.m när jag ger tillbaka till mina följare och vill ge fler chansen att köpa mina program. Och ALLA företag har rabatter minst 1 gång i månaden, eller i stort sett alla företag. Jag får mail varje dag med rabatter osv, de flesta företag skickar ut detta många gånger i månaden, så att man har rabattkod max 1 gång i månaden är väl inget nytt för ett företag? laugh Sen är det mitt företag, jag sköter det hur jag vill. Om man är emot rabattkoder så får man väl hålla sig till ordinarie priser då. 

Och jo igår så behövde man passa på att använda denna koden som var den högsta jag någonsin haft och inget erbjudande som kommer ofta, första gången på 2 år jag har ett sånt här bra erbjudande där man nästan fick ett program helt gratis. Och min försäljning slog rekord igår så jag antar att många uppskattade denna koden och jag hoppas ni som tar del av mina erbjudanden uppskattar det   Och btw, ni har fortfarande 35% rabatt på alla program utom mina kost-träningspaket med koden MALIN35  Här hittar ni min hemsida om ni vill läsa mer. 

 

 

 

Några kunder från senaste veckan

 

 

"Hej Malin!

Jag har ditt rump-program för hemma och din meal guide.
Du har hjälpt mig att gå ner från 85 till 69, viktnedgången stod stilla ett tag där i mitten men verkar vara igång igen.
Du har verkligen hjälpt mig otroligt mycket och jag är oändligt tacksam!
Jag fick min dotter för ca 14 månader sedan, jag vägde 75 när hon var född. Men jag började inte "naturligt tappa mammakilona", utan jag gick upp i vikt första tiden, till 85.
Du gjorde det möjligt för mig att börja gå ner i vikt, du som inspiration och dina program."

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS