Här kommer äntligen första avsnittet på vår bröllopsserie. Detta avsnittet blir mer en sammanfattning på allt, hur långt vi kommit i planeringen, hur jag tänker mig dekorationen, vilka märken jag kommer fixa klänningarna ifrån osv angel Kolla gärna in avsnittet här nedan, cch prenumerera gärna för fler videos! 

→ Här hittar ni min YouTube kanal 

Comments (2)
ReneccaHur mycket pengar kommer ni att lägga på ert fina bröllop? :)2017-12-06 21:02
Malin BjörkVi får se vart de landar :D Har ingen direkt budget men det blir ett ganska litet bröllop (ca 30 pers) :) 2017-12-09 19:00

I samarbete med fitnessguru

 

Hej! 

Så många har frågor var denna onepiecen a la catsuiten kommer ifrån. Denna är från fitnessguru.com och jag har faktiskt inte hittat någon annan onepiece som är för träning. Supersnygg och framhäver verkligen ens kurvor. Älskar den öppna ryggen också! cool Den är inte ett dugg genomskinlig heller som många träningskläder eller kläder överlag är, så helt squat proofed! 

Sen om ni inte har testat detta proteinpulvret så måste ni verkligen göra det cool I alla fall om ni gillar jordgubb och vit choklad angry Detta proteinpulvret går åt som smör här hemma då denna även är Dannys favorit! HÄR har ni länk till den. 

 

 

 

 

 

Comments (0)

Nu är det 48 dagar kvar till vi får nycklarna. Får väl börja packa lite smått snart. Ikväll beställde jag äntligen vår nya soffgrupp, gud vad jag har velat mellan färgerna. Men vi valde tillslut deras silver/grå färg då den blir lättast att matcha. Ska bli så kul att se de framför sig cool Beställde allt från Sweef.se. Även våra transparenta barstolar är därifrån. 

Imorgon är det Black Friday och då ska jag även passa på att kika om något jag tänkt köpa är nersatt, så då kan man ju likaväl passa på. Jag kommer även ha massa erbjudanden på mina program så missa inte det cool Så ska sitta med det nu så det kommer att komma upp på sidan under kvällen redan 

Här har ni en länk om ni vill läsa om mina program  

 

Här har ni soffan vi beställde, samt en loveseat och fotpall och en filt cool

 

 

Är denna färgen vi valde plus 6 stycken kuddar i samma tyg 

 

Comments (1)
ElinaVart har du beställt möblerna? 2018-01-25 18:24

Hej på er! (Märker att jag ofta startar mina inlägg så)

Igår körde jag till malmö för att dels fixa mina bryn men även för att hämta en reservdel på Bauhaus. De kan alltså inte skicka reservdelar vilket är asdåligt, så fick ta bilen enbart för det. Fick även ta bilen ner för att beställa denna del. Det tar nästan 3 timmar att köra dit, och när jag kom hem märker jag att det var FEL del! Den passar inte bakom vår spegel, som vi måste fixa innan vi flyttar ut om 1.5 månad. Alltså jag blir så less! Jag tänker stå på mig, jag tänker inte köra till Bauhaus igen för att få den rätta delen när felet är pga av dom. Kommer bli så arg om de ber mig köra dit igen för något de gjort fel. Hur svårt ska det vara att skicka en plastbit på posten, förstår inte problemet. Den är dessutom betald och klar så varför hämta den fysiskt. Nej jag hoppas verkligen de är professionella och åtgärdar deras fel och inte ber mig köra fram och tillbaka två gånger till för detta. Kalmar ligger ca 1 timme bort och ska jag då köra dit 2 gånger för de ger mig fel vara? Nej tack! 

Iaf så gjorde jag även en påfyllning av brynen på Scandinavia skincenter i malmö, så vi ändrade formen lite och gjorde de lite tjockare och längre, så som jag brukar sminka dom. Är supernöjd med formen och hoppas jag inte tappar för mycket färg cool Oavsett så finns alltid formen där och man kan få fylla i med smink men det bästa är att du vaknar med bryn, som dessutom är likadana, innan hade jag två olika bryn som ni ser nedan. Kommer ta bättre efterbilder senare, men ni ser iaf formen :)

 

Innan första omgången. Lite skeva

Printscreens från en video, insåg jag inte tog någon ordentlig bild utan bara videos så ursäkta kvalitén. 

 

Comments (2)
Samah AudiHej Malin! vad fina dina ögonbryn blev. Jag undrar hur många gram protein behöver man få i sig per dag om man styrketränar och kan man träna både HITT och styrketräning på samma pass. 2017-11-18 19:33
Malin BjörkHej! Tack så mkt! Försök få i dig runt 2 gram protein per kroppskilo per dag :) 2017-11-18 22:55
0 av 1
OPTIONS