Good For Me

Sep 10, 2017 @ 09:38

Godmorgon! Hoppas helgen varit bra även för er! Tänkte börja dagen med att skriva om en ny produkt jag testat, nämligen betakaroten som ska ge en mycket djupare och långvarig solbränna. Den är vegetarisk helt utan gelatin eller allergener vilket är toppen! cool Den ger även resultat utan av att sola, men ger bäst resultat om man vistas lite i solen. Rekommenderar att mest ligga i skuggan som också är effektivt och mycket mer hälsosamt och om man är i solen så rekommenderar jag i måttliga mängder. Nu är vi påväg in i hösten men de fungerar som sagt året om, sen om man reser mot varmare ställen under vinterhalvåret kan man ta dessa vitaminer om man vill få en djupare och bättre solbränna  

 

Hur fungerar betakaroten? 

 Kroppen omvandlar betakaroten till vitamin A, som bland annat bidrar till upprätthållandet av huden. Betakaroten stimulerar pigmentbildningen i huden, vilket ger en bra grund för en djup och långvarig solbränna. (Text tagen från Good For Me ). 

Det rekommenderas att man tar betakaroten i 2-3 veckor innan man ska resa om man vill få ut det bästa från produkten. Ni kan läsa mer om Betakaroten Gold HÄR.  

 

I samarbete med Good For Me

 

Comments (0)
OPTIONS