God måndag på er! 

Igår kom vi hem från Malmö och en underbar helg på Scandic triangeln. Var välbehövligt att ha lite egentid med varandra. I samarbete med Scandic hotell och Scandinavian skincenter så fick vi testa på deras nya koncept med behandlingar i rummet och jag var även förbi deras salong inne på triangeln. Jag har verkligen ingenting att klaga på, hotellet var underbart och allt var så smidigt där köpcentrumet var i samma byggnad plus deras salong. 

Vi kom fram vid halv 1 på lördagen där vi först testade på deras brunch på hotellet, den var så god, det fanns vegetariska alternativ som falafel, sötpotatis och massa massa goda desserter. Ja ni kan se bilderna nedan angry Rummet var också helt underbart på 19:e våningen med utsikt över hela Malmö. 

Efter vi gått lite i affärer på triangeln så gick vi ner och åt en supergod trerätters på hotellet, veggie hamburgaren var bara så god, den måste ni testa om ni är där! Eftersom jag skulle göra microblading på mina bryn morgonen efter så gick vi inte ut och festade, sen var vi så trötta efter maten (typiskt småbarnsföräldrar), så vi la oss ganska tidigt. 

Jag är supernöjd med brynen hittills, det är ju en process innan de är helt klara, nu ska jag vänta 4 veckor innan jag bokar in en påfyllning då man tappar cirka 50% av färgen efter första omgången, vilket på ett sätt är bra då man kan känna efter under denna tiden hur man vill ha brynen och om man vill ändra något till nästa besök. Det var faktiskt inte alls farligt, första rundan görs utan bedövning men efter bedövningen las kändes ingenting, jag hade heller ingen sveda efter utan den gick över väldigt fort, jag blödde ingenting och jag är supernöjd med allt! Medans jag fixade brynen fick Danny en Aroma massage på rummet, är ju perfekt medan vi tjejer går o fixar oss så kan de skämmas bort på rummet wink Detta konceptet med behandlingar på rummet är helt nytt och om ni vill skämma bort er själva eller er partner kan jag varmt rekommendera det  Ni kan läsa mer om Scandinavian Skincenter HÄR och deras behandlingar. Här kommer lite bilder från våran helg och mina bryn så här långt 

 

Fick hem en superfin goodiebag med massa bra hälsokost och vitaminer m.m cool

Comments (0)
OPTIONS