Sommarrea

Jun 12, 2017 @ 14:54

Idag börjar min sommarrea på min hemsida som jag har varje sommardevil  Endel program är nersänkta sen får man 30% rabatt på det så galna priser just nu. Alla mina program är en engångskostnad och man har alltid min hjälp till hands, så ni får inte bara ett program till er email och sen står där själva, utan jag svarar alla mina kunder på kort varsel, oftast inom bara en timme men efter max 24 timmar. Så förutsatt att man mailar mig mailen som ni har i programmet och inte skriver på t.ex instagram eller Snapchat där man försvinner i mängden. Jag vill kunna hjälpa er på ett professionellt sätt och det går inte på Instagram eller Snapchat. Men blir så lätt att folk kontaktar mig där ändå då jag är så aktiv på sociala medier. 

Ni får även tillgång till min privata support grupp på Facebook, där postar mina kunder före och efterbilder, frågar tips och ger råd osv. Så där kan man samlas och stötta varandra för att nå våra mål. 

Koden för att få 30% rabatt är SUMMERSALE. Jag kommer inte ha 30% så länge, kommer sänka det till 25-20% senare. 

Nu ska jag snart iväg till gymmet, tränade knappt förra veckan heller, fokusera på familjen som jag varit dålig på, men Danny tar semester på fredag och snart åker vi till Öland och Västkusten. 

→ HÄR hittar ni min hemsida för att läsa mer om mina program och se lite bilder på hur programmen ser ut  

 

 

 

Comments (0)
OPTIONS