Vecka 27

Dec 28, 2015 @ 09:22Categories: Min graviditet

Idag går jag in i vecka 27! Galet, tiden går så fort och snart får vi träffa vår lille son. Kan inte förstå det och vi längtar så! 

Tänkte skriva om mina gravid krämpor och hur allt känns just nu. Just nu känns allt väldigt bra, känner mig inte speciellt gravid alls förutom att jag är tröttare än vanligt, har svårt att ta på mig strumpor och ännu värre, raka mig på mina privata delar haha. Hade glömt hur svårt det är och för varje gång jag ska raka mig blir det svårare. En annan sak som händer hela tiden är att man går in i saker med magen hela tiden, man tror man är smalare än vad man är. T.ex kylskåpsdörren går nästan alltid i magen.  Sen förutom alla härliga sparkar och rörelser man känner nu så har jag ibland mer växtvärk, mindre sammandragningar. En annan sak som kan vara lite jobbigt är att jag lätt får ont i ljumskarna och höften om jag stått länge eller gått en längre sträcka. 

Men några saker jag inte fått problem med än som jag hade förra gången var kramp i vaderna, som för övrigt gör så jäkla ont, ingen huvudvärk alls trots lågt järnvärde, och min hunger är inte i närheten vad den var i början eller under förra graviditeten. Minns jag nästan alltid fick gå upp och ta en macka eller annan mat vid 12 på natten för var så hungrig. Nu är min hunger normal igen och äter samma mängder som jag brukar, förutom att jag unnar mig mkt oftare. 

 

 

Comments (2)
LindaHej och gott nytt år. Undrar kring spray in a can, använder du den i ansikte och på händerna? Hur får du det jämt på händer utan att det blir stor skillnad, det blir ju lätt ojämt på fingrarna och knogarna...är den lämpad att använda över hela kroppen, ansiktet med? Tack! 2016-01-01 18:05
Malin BjörkHej! Ah det gör jag, men du måste ha en borsta för att fördela det jämnt, desto större sminkborste desto bättre. Jag smörjer också alltid mina händer med hudkräm innan så det inte blir lika koncentrerat. Jag tar i ansiktet med men det kanske inte är det bästa om man har känslig hud :) 2016-01-03 10:29
OPTIONS